fbpx

Kontakt WP24

Med et abonnement hos WP24 får du en aktiv resurse, du altid kan kontakte omkring de tekniske funktioner i WordPress, eller når der er ting, der driller på dit website.

WP24 er her for din skyld, og du kan kontakte os alle ugens dage - året rundt

Efter mange års erfaringer med at bygge WordPress-løsninger er WP24 startet for at imødekomme dem, der ønsker at have størst mulig fokus på indholdet af deres hjemmeside og dermed overlader den tekniske drift og support til eksperter.
E-mail

info@wp24.dk

TELEFON

+45 29 828 828

Adresse

Vesterballevej 5
7000 Fredericia

Hotline (support)

+45 29 829 829

WP24 er stor nok til at betjene dig, men lille nok til at kende dig.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, det gør vi. I den hosting vi har, er der mulighed for mailserver både med webadgang og en obligatoriske IMAP løsning. Dog er vores anbefaling altid, at jeres mail ligger i en Office løsning med i en Exchange server. Det er et langt mere professionelt setup, som giver langt flere muligheder med kalenderintegration osv.

Ja, og nej. WP24 er en del af 7K Media som er et full service grafisk og digitalt bureau. Hos 7K Media bygger og designer man websites og webshop samt løser alle former for markedsføring.

Tag gerne kontakt til os – så formidler vi kontakten til 7K Media.

I princippet er det helt fint, men vi kan ikke give de samme garantier omkring hastighed og sikkerhed, fordi vores hostingløsning har nogle funktioner, vi står inde for. Tag gerne kontakt til os, så kan vi sagtens hjælpe jer alligevel – vi har nogle kunder, som har deres egen hosting, og andre som har deres DNS-løsning hos andre leverandører, og så tager vi os bare af resten. Med andre ord, så er det meste muligt.
Det er muligt at få hjælp til næsten alt i WordPress i vores supportpakker. Det kan være opsætning af Google Analytics, oprydning i billeder eller opslag og optimering af farten på websitet generelt. Vi kan også hjælpe med mindre SEO-opgaver eller brugervenlighed på jeres hjemmeside.

Nyhedsbrev

Hvornår og hvordan passer dig bedst?

Udfyld dine oplysninger samt hvordan du gerne vil kontaktes, og vi vender tilbage til dig på ingen tid …