Om WP24

Efter at have designet og bygget WordPress løsninger i mange år har vi desværre oplevet, at mange ikke får vedligeholdt løsningerne i det omfang, der er nødvendigt. WordPress er et fantastisk system, men med de mange fordele kommer desværre også en del ulemper.

Først og fremmest, velkommen til kernen af WP24!

Vi er meget glade for, at du ønsker at læse mere om os.

WP24 udspringer fra mange års arbejde med WordPress på daglig basis. Vi har stor erfaring omkring alt med design og brugervenlighed, men synes tit vores kunder kom til kort, når det galt at holder WordPress opdateret og optimeret.
Selvom WordPress har utrolig mange fordele, er der desværre også nogle ulemper – blandt andet en del forsøg på hacking gennem de huller, der nogle gange opstår, hvis man ikke holder løsningen opdateret. WP24 er sat i verden for at nedbringe risikoen for at jeres website bliver kompromitteret.
erfaring med WordPress
0 års

Mere om WP24s værdier

Vores tre kerneværdier er udgangspunktet for alt, vi gør. Når vi løser supportopgaver, samarbejder, udvikler løsninger eller er i dialog med vores kunder, gør vi alt for at leve op til vores tre kerneværdier:

Troværdige
Vi er troværdige, fordi vi tager ansvar og vil være vores kunders foretrukne samarbejdspartner og rådgiver.

Initiativ
Vi er ambitiøse, fordi vi tør have tage initiativ og have ambitioner på egne og ikke mindst vores kunders vegne.

Værdiskabende
Vi er værdiskabende, fordi vi hele tiden tilfører vores kunder og samarbejdspartnere ny værdi gennem konstant udvikling.

I WP24 tillader vi os at have stærke holdninger til hvilke temaer og plugins I bruger i WordPress.

WP24 er lidt kræsen med hvordan jeres WordPress website er udviklet.

Når det kommer til at garantere tæt på 100 % oppetid, høj sikkerhed og vores muligheden for at supporten til enhver tid kan løse jeres problemer, har vi ret stærke holdninger til hvilke temaer og plugins I bruger i jeres WordPress installation. Inden vi overtager en løsning kan det kræve en gennemgang af hele løsningen, for at vi kan være sikker på at I får det ud af abonnementet I ønsker. 

Få et hurtigt overblik over hvilken værdi vi skaber for jer

Afspil video

Nyhedsbrev

Hvornår og hvordan passer dig bedst?

Udfyld dine oplysninger samt hvordan du gerne vil kontaktes, og vi vender tilbage til dig på ingen tid …